Politiikka

Olen ehdolla kuntavaaleissa 2021!Kaudella 2017-2021 Olen Vihreän valtuustoryhmän 7. varajäsen, teknisen lautakunnan varajäsen, sekä keski-uudenmaan pelastuslaitoksen johtokunnan varaedustaja. Vuodesta 2020 alkaen olen jälleen Hyvinkään vihreiden hallituksen jäsen, vastuualueenani viestintä.

Minun visioni tulevaisuuden Hyvinkäästä näyttää hyvinvoivalta, luonnonläheiseltä ja vireältä kaupungilta, jossa asutaan, eletään ja rakastetaan. Kaupungin tulee kehittyä ja kasvaa vastaamaan uutta kysyntää, monipuolista yrityselämää ja räiskyvää kulttuuria. Kehitystä jarruttamalla saadaan vain laihoja kompromisseja, muutokseen on lähdettävä mukaan ja ohjattava sitä kestävän kehityksen mukaiseen suuntaan.

Olen lupautunut vetämään Hyvinkään vihreiden osalta myös tulevien aluevaalien järjestelyjä. Mikäli olet kiinnostunut ehdokkuudesta tulevissa alueavaaleissa, joissa päätetään hyvinvointialueiden valtuustojen kokoonpano, ota minuun yhteyttä!


Olen ehdolla kuntavaaleissa 2021, kuntavaaliteemat >

Ensimmäisen kerran olin ehdolla kuntavaaleissa 2012, silloin tuloksena oli 19 ääntä. HOK-Elannon edustajistovaaleissa olin ehdolla jo 2016, niissä luottamusta osoitti 117 äänestäjää. Vuoden 2017 kuntavaaleissa ääniä tuli 81. Uudemman kerran HOK-Elannon vaaleissa 2020 ääniä sain 66.

Vihreissä: 
Poliittinen koti on kai aina tuntunut olevan vihreissä, puolueeseen liittymiseni tapahtui eduskuntavaalien 2011 eli ns. jytkyn jälkeen. Paikallisyhdistyksen puheenjohtajuuden lisäksi olen ollut hoitamassa paikallista ja piirin markkinointimateriaalia – ollut kahdesti ehdolla puoluevaltuuskuntaan, Hok-Elannon edustajistoon ja Hyvinkään kaupunginvaltuustoon. 2016 jälkeen halusin keskittyä muihin haasteisiin, ja olen jättäytynyt jokseenkin taka-alalle muutaman vuoden intensiivivaiheen jälkeen, ja se on tehnyt ihan hyvää. Olen palannut aktiivirooliin paikallisyhdistyksen hallitukseen, tähtäimenä tehdä hieno kampanja kuntavaaleissa 2021.  

Minulle vihreys on vapautta, oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta. Olen mukana politiikassa puolustaakseni näitä arvoja ja tuodakseni näitä näkökulmia mukaan päätöksentekoon.  

Aiheista myös blogimuodossa:
– Hyvinvoiva sateenkaariHyvinkää
Vaatimus rakentajille: Tulevaisuuteen mukautuvaa rakentamista Hyvinkäälle!
Tasa-arvo vaatii taistelijoita

Lue lisää valtakunnallisista vihreiden tavoitteista täällä

Hyvinkään vihreiden politiikasta kerrotaan lisää täällä. Sekä kuntavaaliohjelman 2021 löydät täältä.