Kampanjatiedot ja sidonnaisuudet

Vaalikampanjan rahoitus:
Ohjeistusten mukaisesti vaalikampanjalle on perustettu erillinen tili, jolta kampanjan kustannukset maksetaan. Rahoitan vaalit itse, pois lukien mahdolliset yksityishenkilöiden lahjoitukset.

Vihreiden ehdokkaat, minä mukaanlukien on sitoutunut tekemään ennen äänestyksen alkamista ennakkoilmoituksen vaalirahoituksesta. Sekä varsinaisen ilmoituksen mikäli tulen valituksi, kuten laki edellyttää.

Lahjoitukset:
Kampanjalle voi tehdä lahjoituksia vihreiden yhteisen rahankeräysluvan ansiosta. Lahjoittaa voi kätevällä verkkomaksulomakkeella (avautuu myöhemmin). Olen enemmän kuin kiitollinen kaikista mahdollisista lahjoituksista kampanjaan, ja lahjoitusvarat käytetään kampanjaviestien digitaaliseen näkyvyyteen vaalien alla. Vihreiden rahankeräyslupa ja lisätietoja puolueen omilta sivuilta: https://www.vihreat.fi/rahankerayslupa. Mikrolahjoituksista ei julkaista tietoa, mutta vihreiden oman käytännön mukaisesti suuremmat summat, sekä suomen vaalilainsäädännön mukaan yli 800 euron lahjoitukset ovat automaattisesti julkisia.

Sidonnaisuudet:
Luottamus- ja virkatehtävät:
– Hallituksen puheenjohtaja /Hyvinkään vihreät ry.
– Hallituksen jäsen /KOY Hyvinkään Villatehdas

Johtotehtävät ja luottamustoimet:
– Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Kostia Niko Malakias / 2824212-4 /Muualla luokittelematon tietopalvelutoiminta.
– Yrittäjä, RJN-Services Oy / 09784315 /Muu kuljetusvälitys.

Merkittävä varallisuus tai muut sidonnaisuudet:
– Ei ilmoitettavaa