Kampanjatiedot ja sidonnaisuudet

Viimeisin julkinen, tarkastuslautakunnalle ja valtuustolle jätetty sidonnaisuusilmoitus on rekisterissä täältä.

Vaalikampanjan rahoitus:
Ohjeistusten mukaisesti vaalikampanjalle on perustettu erillinen tili, jolta kampanjan kustannukset maksetaan. Rahoitan vaalit itse, pois lukien mahdolliset yksityishenkilöiden lahjoitukset. Hyvinkään vihreät ry:n on tarkoitus käyttää 30 ehdokkaansa yhteismainontaan kaikkiaan 22.000 euroa, mikä tekee n. 730€/ehdokas. Tätä yhteiskampanjaan, kuten kadunvarsimainoksiin käytettävää summaa ei tarvitse lain mukaan ilmoittaa – mutta olen asiassa avoimuuden kannalla. Yhteiskampanja pitää sisällään mm. kadunvarsijulisteet, bussimainontaa, sekä kotitalouksiin jaettavan ehdokasflyerin.

Vihreiden ehdokkaat, minä mukaanlukien on sitoutunut tekemään ennen äänestyksen alkamista ennakkoilmoituksen vaalirahoituksesta. Sekä varsinaisen ilmoituksen mikäli tulen valituksi, kuten laki edellyttää.

Lahjoitukset:
Kampanjalle voi tehdä lahjoituksia vihreiden yhteisen rahankeräysluvan ansiosta jo nyt. Lahjoittaa voi kätevällä verkkomaksulomakkeella tätä kautta. Olen enemmän kuin kiitollinen kaikista mahdollisista lahjoituksista kampanjaan, ja lahjoitusvarat käytetään kampanjaviestien digitaaliseen näkyvyyteen vaalien alla. Vihreiden rahankeräyslupa ja lisätietoja puolueen omilta sivuilta: https://www.vihreat.fi/rahankerayslupa. Mikrolahjoituksista ei julkaista tietoa, mutta vihreiden oman käytännön mukaisesti suuremmat summat, sekä suomen vaalilainsäädännön mukaan yli 800 euron lahjoitukset ovat automaattisesti julkisia.

Sidonnaisuudet:
Luottamus- ja virkatehtävät:
– Varajäsen – Tekninen lautakunta /Hyvinkään kaupunki
– Varaedustaja – Kaupunginvaltuusto /Hyvinkään kaupunki
– Hallituksen jäsen /Hyvinkään vihreät ry.
– Vaalityöryhmän jäsen /Hyvinkään vihreät ry.

Johtotehtävät ja luottamustoimet:
– Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Kostia Niko Malakias / 2824212-4 /Muualla luokittelematon tietopalvelutoiminta.
– Toimitusjohtaja, RJN-Services Oy / 09784315 /Muu kuljetusvälitys.

Merkittävä varallisuus tai muut sidonnaisuudet:
– Ei ilmoitettavaa