Rahat Kytäjäntielle tulisi löytää

Ilahduin lukiessani (Aamuposti 21.11.), että Kytäjäntien suunnitelma etenee edes jossain määrin.  

Olen kivuliaan tietoinen juuri hyväksymästämme budjetista, ja lähivuosienkin niukoista talousresursseista. Joku ratkaisu olisi kuitenkin hyvä löytää asiaan, joka selkeästi vaivaa alueen asukkaita. Kiitos kuntalaisaloitteesta keskustelunavauksena!  

Puutteet tien turvallisuudessa eivät ole positiivista mainosta mikäli haluamme, että alueella asutaan, harrastetaan ja yritetään jatkossakin. Seudun luontoalueitahan on käytetty myös kaupunkimme markkinoinnissa. Pitääkö tässäkin asiassa ensin odottaa niin pitkään, että tapahtuu joku suurempi onnettomuus, kuten Suomessa useinmiten on tapana? 

Tie on paikallisella tasolla tärkeä hanke. Siitä hyötyvät seudun asukkaat, retkeilijät, pyöräilijät, kuljetukset kuin golf harrastajatkin. Tämän hankkeen tulisi mielestäni mahtua tulevina vuosina investointeihimme, riippumatta ELY-keskuksen rahoituksesta. 

Niko Kostia (Vihr.) 
Varavaltuutettu 
Teknisen lautakunnan varajäsen 

Julkaistu Aamupostissa 22.11.2019 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *