Vastaus: Vihreät ei kannusta toimimaan poliisia vastaan.

Toisin kuin tekstiviestillä nimimerkki ”Anarkiaa pukkaa” (AP 9.10.20) väittää, vihreät ei ”tue ministeri Ohisalon johdolla anarkisteja toimimaan poliisia vastaan”. Mitä Elokapina-liikkeeseen tulee, se on ilmoittanut olevansa ulkoparlamentaarinen ympäristöliike, jonka tavoitteet ovat ilmastonmuutoksen torjunnassa – ei demokraattisen järjestelmän kaatamisessa. Vihreät sen sijaan on parlamentaarinen ja yhteiskuntaan sitoutunut poliittinen toimija, jonka tavoitteet ovat ilmastonmuutoksen torjunnassa. Kuten ehkä huomaatte, jotain yhteistä meiltä löytyy. Esimerkiksi se, ettei kumpikaan tavoittele anarkiaa, yhteiskunnan hajottamista, tai toimi Venäjän ”kätyrinä”.

Toivoisin jatkossa vähän parempaa keskustelua ja asiallisia perusteluja. Ihan mitä tahansa huuruista kukkua ei tarvitsisi tämänkään lehden julkaista nimettöminä tekstareina.

Niko Kostia (Vihr.)
Varavaltuutettu
Teknisen lautakunnan varajäsen
Hyvinkää

Julkaistu Aamupostissa 10.10.2020


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *