Tänä jouluna paikallista

Koronavuosi on ollut haastava meille kaikille, eikä kaikilla aloilla ole näköpiirissä parempaa vieläkään. Monet pienistä ja suurista yrityksistä ovat olleet uuden äärellä – moni on silti puskenut eteenpäin epävarmoista ajoista huolimatta. Suomalaisen työn liitto on laskenut, että jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla enemmän kotimaista kuukaudessa – toisimme 10 000 työpaikkaa vuodessa Suomeen. Esitän nyt yrittäjien puolesta pienen vetoomuksen ja vilpittömän suosituksen teille kaikille: 

Suosittelen kaikille tänä jouluna kotimaista. Vaihtoehtoja lahjoiksi ja ajanvietteeksi löytyy paljon, niin käsitöistä kahvipaahtimoihin kuin kulttuurista hyvinvointipalveluihin. Paikallisia erikoisuuksia unohtamatta. Tehdään yhdessä pienyrittäjille ja kulttuurin tekijöille parempi päätös koronavuodelle! 

Vietä ystäviesi ja työkavereidesi kanssa joululounaita pienellä porukalla paikallisissa ravintoloissa. Osta lahjaksi pienyrittäjien tuotteita – sekä paikallisia palveluita lahjakorteille. Nostetaan Suomi yhdessä! 

Niko Kostia (Vihr.) 
Yrittäjä, varavaltuutettu 
Hyvinkää 

Julkaistu Aamupostissa 26.11.2020


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *