Parempi, kaikille hyvä Hyvinkää

Minun visioni Hyvinkään tulevaisuudelle on valoisa. Tehdään puoluerajat ylittävää yhteistyötä, jolla etsitään keinot houkutella ja pitää yritykset kaupungissa. Tuetaan yrittäjiä erityisesti heidän ensimetreillään, antamalla neuvoja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Meille ideat ja ihmiset ovat tervetulleita nyt ja tulevaisuudessa.

On tärkeää pyrkiä kohti ilmastoviisasta, vähähiilistä arkea. Pidetään joukkoliikenteen ja pyörien käyttö houkuttelevana vaihtoehtona. Yhteisillä varoillamme tulee tehdä vain kestäviä hankintoja, kuten ekoenergiaa – ja suosia kotimaista, ilmastoystävällistä ruokaa. Pidetään maankäyttöä ja muita päätöksiä tehdessä katse pohjavedessä ja elonkirjon monimuotoisuuden suojelussa.

Palvelujemme korkea taso pitää meidät houkuttelevana asuinpaikkana myös tulevaisuudessa. Tärkein voimavara meille ja koko Suomelle on maailman paras koulutus. Meillä on poikkeuksellinen kieliohjelma, englanninkielinen koulu ja jokaisella mahdollisuus saada oppia omaan äidinkieleen. Pidetään näistä kiinni, samalla panostaen ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ja opintojen ohjaukseen. Myös kulttuuri, tapahtumat ja matkailu tuottaa hyvinvointia, jolle emme voi kääntää selkäämme.

Minun visiossani Hyvinkää pitää huolta asukkaistaan. Meillä hoitoon pitää päästä, apua pitää saada ja jokainen ottaa huomioon. Tärkeää on, että työntekijöiden aika menee olennaiseen: Hoitotyöhön ja ihmisten kohtaamiseen, ei huonojen tietojärjestelmien selvittelyyn.

Meille muuttava asukas on tärkeä voimavara ja yhteisön jäsen. Haluan, että kuntalaisia kuullaan ja jokaisen mahdollisuuksia osallistua parannetaan.

Sellainen on parempi, kaikille hyvä Hyvinkää. Sen puolesta olen ehdolla kuntavaaleissa 2021.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *