Parempi sateenkaariHyvinkää

Usein kansalaisjärjestöt aktivoituvat vaalien alla, ja tarjoavat omia tavoitteitaan ja pointtejaan mukaan keskusteluun. Olen tälläkin kertaa tarttunut setan sateenkaarikunta -tavoitteisiin. Sekä uutena tulokkaana kentällä, myös trans ry on julkaissut omat muistionsa kuntavaaliehdokkaille – sekä ylläpitää listaa tavoitteet allekirjoittavista kuntavaaliehdokkaista täällä.

Olen yhdenvertaisuuden kannalla ja toivotan järjestöjen vinkit tervetulleeksi päätöksentekoon. Suunnittelemalla inklusiivista kaupunkia, teemme parempaa kaupunkia. Siksi olen allekirjoittanut molempien järjestöjen kuntavaalitavoitteet.

Aikaisemmin olen visioinut hyvinvoivaa sateenkaarikuntaa tässä kirjoituksessani.

Postauksen valokuva: Jiroe on Unsplash


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *