Kuntavaaliaika!

Sunnuntaina 13.6. on vielä mahdollista äänestää kuntavaaleissa omaa suosikkiasi kunnanvaltuustoihin. Olen vaalien alla kirjoittanut mm kaupunkisuunnittelusta, sateenkaarikaupungista, hyvinvoinnista ja kulttuurin kunnianpalautuksesta. Tutustu täällä! Mikäli haluat vielä ennen äänestyspäätöstä tietää jotain minusta, voit lähettää minulle viestiä Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa. Sähköpostiosoitteeni on niko (a) nikokostia.com – Kiitos kaikille äänestäjille ja tukijoille, tämä kampanjakevät on ollut outo, mutta erikoinen 🙂

Vaalihuoneet ovat avoinna 9-20 – lisää tietoa äänestämisestä : vaalit.fi. Tarvitset äänestämiseen henkilöllisyystodistuksen, esim ajokortti kelpaa. Myös vastikään vanhentunut passi on kelpo äänestyspaikalla. Mikäli äänestyspaikalla on jonoa kello 20, saavat kaikki siihen mennessä paikalle saapuneet äänestää rauhassa ennen äänestystoimituksen lopettamista. Vaalipäivänä kukin äänioikeutettu saa äänestää vain omassa äänestyspaikassaan. Vaalipäivän äänestyspaikka mainitaan äänioikeutetun postitse saamassa äänioikeusilmoituksessa. Osa meistä sai ilmoituksen sähköisenä Suomi.fi palvelussa.

Merkitse kynällä äänestyslippuun sen ehdokkaan numero, jolle haluat antaa äänesi. Älä kirjoita äänestyslippuun mitään muuta! 

Illalla Hyvinkään Vihreät juhlii mahdollista vaalivoittoaan villatehtaalla, Rulla-kabinetissa, sekä sisäpihalla teltassa!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *