HOK-Elannon edustajistovaalit 2024 tulevat!

Tänä keväänä pääkaupunkiseudun S-ryhmän omistajat ovat taas päätöksen äärellä: Ketkä ovat uudet edustajiston jäsenet? HOK-Elannon asiakasomistajat saavat vaaleista tietoa kotiinsa, sekä lähempänä varmasti myös muuta markkinointia, esimerkiksi kauppareissullaan, kun äänestysaika lähestyy. Äänestää voi 10.-22.4.2024.

Edustajistoon valitaan 60 jäsentä, jotka edustavat ja käyttävät asiakasomistajien päätösvaltaa osuuskunnassa. Edustajisto muun muassa päättää osuuskaupan säännöistä, vahvistaa edellisen vuoden tilinpäätöksen ja päättää ylijäämän käytöstä sekä valitsee hallintoneuvoston jäsenet ja tilintarkastajat. Lisäksi edustajiston jäsenet voivat tehdä hallitukselle aloitteita osuuskaupan toimialaan liittyvistä asioista.

Minä olen ehdolla Vihreiden – Uusimaa, listalla. Olemme toki vaaliliitossa Helsingin vihreiden kanssa, eli voit halutessasi valita ehdokkaan kummasta tahansa – jos valintasi ei siis kohdistu minuun, luonnollisesti 😉

Olen ehdolla, numerolla 1005 – mikäli olet äänioikeutettu näissä vaaleissa, saat lisätietoa äänestämisestä kotiisi HOK-Elannolta lähiaikoina!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *