Kiitokset äänestäjille!

Oikein paljon kiitos teille jokaiselle äänestäjälleni HOK-Elannon tämän keväisissä vaaleissa! Vaalitulokseni oli rohkaiseva, 55 ääntä. Näissä vaaleissa, kuten aikaisemminkin, ääniharavat olivat valtakunnallisesti tunnettuja nimiä, kuten kansanedustajia – joten paikka edustajistossa jäi huomattavan matkan päähän.

En ole harmissaan tuloksesta – listoiltamme (Helsingin ja Uudenmaan vihreiden listat olivat vaaliliitossa) valittiin Tiina Elo, Emmi Ahonen & Peppi Seppälä Uudeltamaalta ja Helsingistä Outi Alanko-Kahiluoto, Shawn Huff ja Alviina Alametsä. Kaikki heistä ovat loistavia ehdokkaita, ja nyt siis mainioita edustajiston jäseniä.

Seuraavaksi suunnataan katseet Eurovaaleihin, joissa meillä on monta huippuehdokasta tarjolla Euroopan parlamenttiin. Tutustu vihreiden ehdokkaisiin täällä: Vihreat.fi


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *