Lahjoittaisitko kampanjaani?

Oletko sitä mieltä, että valtuustoissa ja lautakunnissa tulee tehdä tutkittuun tietoon ja tieteeseen perustuvia päätöksiä? Myös yhdessä ja yhteistyössä kaikkien ryhmien välillä?

Oletko sitä mieltä, että taide ja kulttuuri edistävät terveyttä ja hyvinvointia – ja, että niistä ei juuri siksi tulisi enää leikata?

Oletko samaa mieltä siitä, että Jokaisen unelma on yhtä arvokas? Sekä siitä, että hyvät harrastusmahdollisuudet ja tarvittava tuki arjen ongelmatilanteissa tuovat turvaa arkeen?

Mikäli allekirjoitat myös, että pohjavesien suojelu, luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriympäristöjen turvaaminen sekä hiilineutraaliksi kaupungiksi pyrkiminen ovat toivottavia tekoja.

Näiden asioiden puolella olen valtuustossa ja lautakunnassa valmis työskentelemään myös ensi kaudella. Lahjoittamalla kampanjaani tuet vaalityötä tänä poikkeuksellisena keväänä – jolloin emme voi tavata äänestäjien kanssa yhtä paljon kasvotusten.

Vaalirahoitukseni tulee muuten täysin omasta taskusta, sekä mahdollisista yksityishenkilöiden lahjoitussummista. Olen vilpittömästi kiitollinen kaikista lahjoituksista kampanjaani! Mikäli et halua lahjoittaa – voit auttaa myös tykkäämällä ja jakamalla viestejäni eteenpäin sosiaalisessa mediassa! Kiitos!

Osallistu vaalikampanjaani lahjoittamalla täällä!

Vaalirahoitus ja sidonnaisuudet on käsitelty myös tällä sivulla.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *